
Mermer Yüklü Tırla Çarpışan Otomobilde 2 Kişi Öldü...Antalya-Isparta yolunda kontrolden çıkan otomobilin mermer yüklü tırla kafa kafaya çarpıştığı kazada karı-koca yaşamını yitirdi, tır sürücüsü ise yaralandı.
Mermer Yüklü Tırla Çarpışan Otomobilde 2 Kişi Öldü!
Kaza, Aksu ilçesi Kayadibi Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya’dan Isparta yönüne ilerleyen Ali Çapraz yönetimindeki 53 AHL 239 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce karşı yönden gelen bir tırın dorsesine çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, daha sonra karşı yönden gelen ve Bekir Ş.’nin kullandığı 07 CHK 136 plakalı mermer blok yüklü tırla kafa kafaya çarpıştı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde otomobil sürücüsü Ali Çapraz ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Sevda Çapraz’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada yaralanan tır sürücüsü Bekir Ş. ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.
Antalya, trafik kazası, tır kazası, Aksu, kaza

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




