

Gazeteci Ersan Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı.. Uzun yıllar Sivas basınında görev yapan ve son olarak Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan gazeteci Ersan Arslan, son yolculuğuna uğurlandı. Arslan için Yukarı Tekke Ayyıldız Camii'nde düzenlenen cenaze namazına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun da katıldı.
Gazeteci Ersan Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Sivas basın camiasında uzun yıllar görev yapan, meslek hayatı boyunca kentteki gelişmeleri kamuoyuna aktaran ve son dönemde Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan Ersan Arslan'ın vefatı, sevenlerini ve basın camiasını üzüntüye boğdu.
Hayatını kaybeden gazeteci Ersan Arslan için Yukarı Tekke Ayyıldız Camii'nde cenaze namazı düzenlendi. Cenaze törenine Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ve vatandaşlar katıldı.
Aynı camide hayatını kaybeden Ahmet Esat Angi ve Esme Çakmak için de cenaze namazı kılındı.
Cenaze töreninde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edilirken, Ersan Arslan da sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Vali Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Adem Uzun'un cenaze namazına katıldığı belirtilerek hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı dilekleri iletildi.
Valilik açıklamasında, “Sivas Valiliği olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekânları cennet, makamları âli olsun” ifadelerine yer verildi.
Sivas basınında uzun yıllar emek veren gazeteci Ersan Arslan'ın vefatı, kentteki gazeteciler ve kendisini tanıyanlar arasında derin üzüntüye neden oldu.
Sivas, Ersan Arslan, Gazeteci, Cenaze Töreni

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





