Reklam
Reklam

Sivasspor İçin Kritik Zirve Yarın Yapılacak

sspor
Habibe Güner

Sivasspor’un geleceğini yakından ilgilendiren önemli bir toplantı yarın gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Milli Takımlardan sorumlu yönetici, Sivasspor’un eski başkanlarından Mecnun Otyakmaz’ın Sivas’a gelmesiyle birlikte kritik görüşme için hazırlıklar tamamlandı.

Sivasspor İçin Kritik Zirve Yarın Yapılacak

Şehirde siyasi çalışmalarını sürdüren TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivasspor camiasının önemli isimlerinden iş insanı Erdal Sarılar ve mevcut başkan Burak Özçoban’ın da katılımıyla yapılacak toplantıda kulübün yol haritası ele alınacak.

Toplantıda, Sivasspor’da olağan kongrenin 19 veya 23 Mayıs tarihlerinden birinde yapılmasının kararlaştırılması bekleniyor. Aynı zamanda başkan adayının kim olacağı konusunun da netlik kazanacağı düşünülüyor.

Görüşmeden mevcut başkan Burak Özçoban ile yola devam edilmesi yönünde bir karar çıkması öngörülürken, Abdullah Güler başta olmak üzere Mecnun Otyakmaz ve Erdal Sarılar’ın desteğiyle takımın yeni sezonda Süper Lig’e yükselmesi hedefleniyor.

Öte yandan yaklaşık 300 milyon lira seviyesinde olduğu belirtilen kulübün şuanki mevcut uzun vadeli borcunun çözümünde de Özçoban yeni oluşturacağı yönetim ile çözülebileceği değerlendiriliyor. Yeni sezonda takıma yapılacak transferler için ise başta Abdullah Güler, Erdal Sarılar ve Sivaslı iş insanlarının ekonomik destek sağlanması bekleniyor.

Sivasspor’da alınacak kararların, kulübün hem mali yapısı hem de sportif hedefleri açısından belirleyici olması bekleniyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Dilara Çakmak GöçmenEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555