
Ulaş Tarım İşletmesi’nde Üretim Ve Çalışmalar Yerinde İncelendi.. Sivas’ın üretim gücüne katkı sunan önemli tarım kuruluşlarından biri olan Ulaş Tarım İşletme Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmalar yerinde incelendi.
Ulaş Tarım İşletmesi’nde Üretim Ve Çalışmalar Yerinde İncelendi!
Gerçekleştirilen ziyarete TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekilleri Rukiye Toy ve Hakan Aksu da katıldı. İşletme bünyesinde sürdürülen üretim faaliyetleri ve devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alındı.
Tarım ve hayvancılık alanında önemli bir üretim merkezi konumunda bulunan işletmede mevcut durum değerlendirilirken, üretim kapasitesi ve yürütülen faaliyetler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Ziyarette, Sivas’ın tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyelinin güçlendirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması ve sektörel gelişimin desteklenmesine yönelik çalışmaların önemine dikkat çekildi.
Üretim gücünü artırmaya yönelik yatırımların ve projelerin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanırken, Sivas’ın tarım ve hayvancılıkta daha güçlü bir noktaya taşınması için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.
Ulaş Tarım İşletmesi, Abdullah Güler, Rukiye Toy, Hakan Aksu, Sivas, tarım, hayvancılık, üretim, Ulaş Tarım İşletme Müdürlüğü
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




