Reklam
Reklam

Sivas’ta Dağlık Alanda Yaralanan Vatandaş İçin Ekipler Seferber Oldu!

seferber
Nursen Beste Yıldız

Sivas’ta Dağlık Alanda Yaralanan Vatandaş İçin Ekipler Seferber Oldu.. Sivas’ın Hafik ilçesinde dağlık alanda ayağını kıran bir vatandaş için ekipler gece saatlerinde harekete geçti.

Sivas’ta Dağlık Alanda Yaralanan Vatandaş İçin Ekipler Seferber Oldu!

Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Hafik ilçesine bağlı Pirhüseyin Köyü mevkiinde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarda, dağlık bölgede bulunan bir vatandaşın ayağının kırıldığı ve arazinin zorlu şartları nedeniyle ambulansın olay yerine ulaşamadığı bildirildi.

İhbarın ardından bölgeye AFAD, Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale amacıyla AFAD ve Jandarma ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerin, yaralı vatandaşa ulaşarak güvenli şekilde bulunduğu bölgeden tahliye edilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi.

Hafik, Pirhüseyin Köyü, AFAD, dağlık alan, yaralı vatandaş

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555