
Genç Futbolcuların Şampiyonluk Mücadelesi Başladı.. Sivas Kongresi’nin 107. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen U-15 4 Eylül Futbol Turnuvası başladı. Beş takımın mücadele ettiği organizasyonda genç futbolcular, dereceye girebilmek için sahaya çıkıyor.
Sivas’ta 4 Eylül Ruhu Sahaya Yansıdı! Genç Futbolcuların Şampiyonluk Mücadelesi Başladı!
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen turnuva, Karayolları Spor Tesisi ile 4 Eylül Spor Vadisi sahalarında oynanan karşılaşmalarla başladı.
Sivas Kongresi’nin 107. yıl dönümü etkinliklerine sportif bir heyecan katan organizasyonda 5 takım yer alıyor. Genç futbolcular, turnuvayı dereceyle tamamlayabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.
Turnuvanın başlama vuruşunu Sivas Vali Yardımcıları Ahmet Yeşilyurt ve Mustafa Caner Culukar birlikte gerçekleştirdi. Programa Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürleri Ufuk Demir ve Ergün Çoban da katıldı.
4 Eylül ruhunun futbol sahalarına taşındığı turnuvada karşılaşmaların önümüzdeki günlerde devam edeceği bildirildi. Organizasyon, 4 Eylül Cuma günü oynanacak final müsabakalarıyla tamamlanacak.
Sivas, 4 Eylül, Futbol Turnuvası, Sivas Kongresi
Sivas’ta 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 107. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen U-15 4 Eylül Futbol Turnuvası başladı. Genç futbolcular, 5 takımın katıldığı organizasyonda dereceye girebilmek için mücadele ediyor. #sivas #sondakika pic.twitter.com/GTAqT4OSdK
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) September 1, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




