Reklam
Reklam







  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Sivas’ın Gururu Türkiye’nin Zirvesinde! İki Sivaslı Sporcu Finalde Buluştu!

Sivas’ın Gururu Türkiye’nin Zirvesinde! İki Sivaslı Sporcu Finalde Buluştu!

sivaslı
Haber Merkezi

İki Sivaslı Sporcu Finalde Buluştu.. Ümitler Doğu Grubu Taekwondo Şampiyonası’nda Sivaslı sporcular önemli bir başarıya imza attı. 40 ilden yaklaşık 600 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda Sivaslı Fatıma Zehra Mert ile Beyza Orhan, 62 kilogram kadınlar kategorisinde finale yükseldi.

Sivas’ın Gururu Türkiye’nin Zirvesinde! İki Sivaslı Sporcu Finalde Buluştu!

Sivaslı iki sporcunun karşı karşıya geldiği final müsabakasının ardından Fatıma Zehra Mert şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olurken, Beyza Orhan ise ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Antrenör Taha Duran yönetiminde şampiyonaya hazırlanan iki sporcunun da kürsünün ilk iki basamağında yer alması Sivas adına büyük sevinç yaşattı. 40 ilden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı şampiyonada aynı kategoride ilk iki sıranın Sivaslı sporcular tarafından elde edilmesi dikkat çekti.

Elde edilen sonuçlarla Fatıma Zehra Mert ve Beyza Orhan, Sivas’ı Türkiye çapındaki organizasyonda başarıyla temsil ederken, antrenör Taha Duran da sporcularının başarısında önemli pay sahibi oldu.

Sivas, taekwondo, Fatıma Zehra Mert, Beyza Orhan

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram