Reklam
Reklam


  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Peygamber Efendimize hakaret etmişti! Şimdi de AK Partililer için ‘öldürün’ çağrısında bulundu!

Peygamber Efendimize hakaret etmişti! Şimdi de AK Partililer için ‘öldürün’ çağrısında bulundu!

Reklam
çıktısa
Reklam
Haber Ajansı

Sosyal medya üzerinden yaptığı skandal paylaşımlarla daha önce de gündeme gelen Beyza Gürkan, bu kez AK Partililere yönelik ölüm çağrısıyla dikkat çekti.

Peygamber Efendimize hakaret etmişti! Şimdi de AK Partililer için ‘öldürün’ çağrısında bulundu!

Gürkan’ın “Gördüğümüz her AKP’liyi indiriyoruz, silahlar benden :D” şeklindeki paylaşımı üzerine Sivas Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Yapılan incelemeler sonucunda Gürkan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı silah ifşaları ve halkı kin ile düşmanlığa sevk eden ifadeleri nedeniyle hakkında "suç işlemeye alenen tahrik" suçundan işlem başlatıldı. Nöbetçi savcılığın talimatıyla gözaltına alınan Gürkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sivas Kapalı E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Gürkan’ın sicili ise oldukça kabarık. Fuhuştan uyuşturucu kullanımına, hafif yaralamadan devlet büyüklerine hakarete kadar tam 30 ayrı suçtan kaydı bulunan Gürkan, geçtiğimiz yıl Peygamber Efendimize ve İslamî değerlere hakaret ettiği sosyal medya paylaşımları nedeniyle de cezaevine girmişti. Bu paylaşımlarında ayrıca uyuşturucu kullanımını özendiren içeriklere de yer verdiği belirlenmişti.

Öte yandan Gürkan’ın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a destek veren paylaşımlarda da bulunduğu biliniyor.

(İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555