Reklam
Reklam

Kurala Uyan İyi Adama İhtiyacımız Var!

tiyacımız
Haber Merkezi

Kurala Uyan İyi Adama İhtiyacımız Var.. Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Çorum’da düzenlenen halk buluşması öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kurala Uyan İyi Adama İhtiyacımız Var!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nda açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, Türkiye’nin temel sorununun kötü yönetim olduğunu savunarak dikkat çeken mesajlar verdi.

“Kurala Uyan Siyaset Lazım”

Türkiye’nin sadece yeni bir partiye değil, kurallara uyan bir siyaset anlayışına ihtiyaç duyduğunu söyleyen Ağıralioğlu, “Bizim sisteme ihtiyacımız var. Kurala uyan, kaideye uyan, sisteme uyan adama ‘iyi adam’ demeyi öğrenmemiz lazım. Siyasetin önce kendi koyduğu kurallara uyması gerekiyor” dedi.

“AK Parti’nin Hasmı Değiliz, Rakibiyiz”

Ağıralioğlu, açıklamalarında AK Parti’ye yönelik eleştirilerde de bulunarak, “AK Parti bizim düşmanımız değil, rakibimizdir. Memleket için yapılamayan ne varsa yaparız. Hazineyi doldururuz, enflasyonu düşürürüz, kamu harcamalarını disipline ederiz” ifadelerini kullandı.

Kararsız seçmen kitlesine dikkat çeken Ağıralioğlu, “Türkiye’de şu an kararsızlar birinci parti durumunda. Bu kararsızlığın büyük bölümü iktidardan kopan seçmenlerden oluşuyor” diye konuştu.

Sel Bölgesindeki Vatandaşların Tepkisini Aktardı

Samsun Havza ve Amasya’daki sel bölgelerini ziyaret ettiğini belirten Ağıralioğlu, vatandaşların afet bölgesi ilan edilmemesine tepki gösterdiğini söyledi.

Vatandaşların “Ölmedik diye suçlu muyuz?” şeklinde sitem ettiğini aktaran Ağıralioğlu, yaşanan sorunların temelinde yönetim eksikliği olduğunu savundu.

“Memleketin Potansiyeli Büyük”

Türkiye’nin sahip olduğu potansiyele rağmen iyi yönetilemediğini ifade eden Ağıralioğlu, “Biz ne mazlum ülkesiyiz ne de kâbus ülkesi. Biz sadece kötü yönetiliyoruz. Fakirlik, yüksek enflasyon ve işsizlik yönetim eksikliğinden kaynaklanıyor” dedi.

Anahtar Parti’nin çözüm odaklı bir anlayışla yola çıktığını belirten Ağıralioğlu, seçim sürecine kadar kararsız seçmenin desteğini almak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Yavuz Ağıralioğlu, Anahtar Parti, Çorum, siyaset, açıklama, AK Parti, ekonomi, seçim, kararsız seçmen, Türkiye gündemi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555