hava Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 19,1293 % % 0.06
EURO 20,7434 % % 0.03
GRAM ALTIN 1.206,27 % % -0,58
ÇEYREK A. 1.972,24 % % -0,58
BITCOIN 28.069,20 % 3.863
SON DAKİKA








Google News

İbrahim Uçar Genel Sekreter Yardımcısı Olarak Atandı

Son Güncelleme :

06 Ağustos 2022 - 15:39

İbrahim Uçar Genel Sekreter Yardımcısı Olarak Atandı

Sivas’a atanmasının ardından hızla saha hakimiyetini eline alan Vali Yılmaz Şimşek, “ekmeği ekmekçiye teslim edin bir ekmekte üste verin” anlayışı ile görevlendirmelerini yapmaya devam ediyor.

İbrahim Uçar Genel Sekreter Yardımcısı Olarak Atandı

Genellikle ufak düşündükleri kamuoyunun malumu olan bacanaklar AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ve İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş‘ın “ufak olsun ama bizim olsun” anlayışıyla hareket etmek istedikleri bir atama süreci daha Vali Şimşek engeline takıldı.

Görevden ayrılan Alparslan Ceyhan‘dan boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı görevine bacanaklar kurumla hiç ilgisi olmayan Tayyar Akbulut ismini getirmek istedi.

Şimşek bu isim olmaz diyerek, Sivas İl Özel İdaresi yapısını çok iyi bilen ve son olarak Özel Kalem Müdürlüğü görevinde kısa sürede oldukça başarılı bir grafik ortaya koyan isim İbrahim Uçar’ı işaret etti.

Vali Şimşek’in onayı sonrasında İbrahim Uçar, yeni Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olurken bacanakların yeni bir “ufak olsun bizim olsun” anlayışı daha duvara tosladı.

İbrahim Uçar’dan boşalan Özel Kalem Müdürlüğü görevini şuan geçici olarak mevcut kadrodan bir ismin idareten yürüteceği ve Şimşek Valinin Niğde’den bir isim getirerek Özel Kalemi ona emanet edeceği de edinilen bilgiler arasında…

Büyük Sivas Medya Grubu olarak Sivas’a ve özellikle İbrahim Uçar’a hayırlı olmasını dileriz…

Büyük Sivas Haber




YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.