
Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Vurulan Kadın Bir Bacağını Kaybetti...Muğla'nın Fethiye ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından av tüfeğiyle vurulan 43 yaşındaki kadın, verdiği yaşam mücadelesini anlattı.
Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Vurulan Kadın Bir Bacağını Kaybetti!
Ağır yaralanan kadın bir bacağını kaybederken, diğer bacağını kurtarmak için tedavisi sürüyor.
24 Ocak tarihinde meydana gelen olayda Hatice K., boşanma aşamasında olduğu eşi Veli K. tarafından av tüfeğiyle vuruldu. İlk müdahalesi Fethiye'de yapılan kadın, daha sonra Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Yaklaşık üç hafta yoğun bakımda tedavi gören Hatice K.'nın sol bacağı doktorlar tarafından kesilirken, sağ bacağını kurtarmak için tedavi süreci devam ediyor. Av tüfeğinden çıkan saçmaların dokulara büyük zarar verdiğini belirten kadın, çok sayıda ameliyat geçirdiğini ve yeni operasyonlar planlandığını söyledi.
Yaşadıklarını anlatan Hatice K., eşinin kendisini uzun süredir tehdit ettiğini ve boşanmak istemesi nedeniyle saldırıya uğradığını öne sürdü. Saldırının ardından hayatının tamamen değiştiğini ifade eden kadın, hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlu bir süreçten geçtiğini dile getirdi.
Olay sonrası gözaltına alınan Veli K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor.
Hastanedeki tedavisi süren Hatice K., benzer olayların başka kadınların başına gelmemesi temennisinde bulunarak destek çağrısında bulundu.
Muğla, Fethiye, Kadına Şiddet, Av Tüfeği, Yaralama
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




