Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Kene Yine Can Aldı! 57 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti!

Kene Yine Can Aldı! 57 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti!

hayatını



Haber Ajansı - İHA

57 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti.. Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gören 57 yaşındaki kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kene Yine Can Aldı! 57 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti!

Edinilen bilgilere göre, Çorum’un Alaca ilçesine bağlı Killik köyünde yaşayan Ş.T.’nin vücuduna yaklaşık bir hafta önce kene tutundu. Bir süre sonra rahatsızlanan 57 yaşındaki kadın, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine Alaca Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Burada yapılan ilk muayene ve değerlendirmelerin ardından Ş.T., Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle daha ileri tetkik ve tedavi amacıyla Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi altında bulunan Ş.T., sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

57 yaşındaki kadının ölümünün ardından yakınları ve yaşadığı köyde büyük üzüntü yaşandı. Ş.T.’nin cenazesinin Killik köyünde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Özellikle yaz aylarında kene vakalarının artmasıyla birlikte KKKA riski de yeniden gündeme gelirken, uzmanlar vatandaşların kırsal ve otluk alanlarda dikkatli olmaları gerektiğini belirtiyor.

Kene, KKKA, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi, Sağlık

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555