Reklam
Reklam

Sivas’ın Şarkışla ilçesindeki “cinli köy”de bir gece geçirdi!

gecesa
Haber Merkezi

Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Kışla köyü, 15 yıl önce “cinlerin yerleştiği” söylentileri üzerine tamamen terk edildi.

Sivas’ın Şarkışla ilçesindeki “cinli köy”de bir gece geçirdi!

Zamanında 20 hanenin yaşadığı köy, bakımsızlık nedeniyle harabeye dönerken, İstanbul’da yaşayan adrenalin tutkunu İbrahim Koyuncu (26) bu köyde sabahlamak için yola çıktı.

İnternette gördüğü görüntüler üzerine Kışla köyüne gelen Koyuncu, terk edilmiş cami ve evleri gezdi, o anları kameraya kaydetti. Besmele çekerek evlere giren Koyuncu, “Tüylerim ürperdi, gerçekten çok korkutucu” ifadelerini kullandı.

Ekstrem sporlarla uğraştığını, mağara, askeri tünel ve sığınak gibi riskli yerleri keşfetmeyi sevdiğini belirten Koyuncu, “Bu köyü araştırırken buldum. Terk edilmiş, ‘cinli köy’ deniliyordu. Doğruluğunu sorgulamak için geldim. Rotamda keşfedeceğim daha birçok yer var. Tehlike neredeyse ben oradayım” dedi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555