Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Tayyip Erdoğan’ın selamıyla ‘bize gelin’ çağrısı!

Tayyip Erdoğan’ın selamıyla ‘bize gelin’ çağrısı!

blank
gelin
blank
Haber Merkezi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin kurucusu olan isimlere AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamıyla 'partiye gelin' teklifi yapıldığını söyledi.

Tayyip Erdoğan'ın selamıyla 'bize gelin' çağrısı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yeniçağ TV’ye konuk olduğu programda AKP tarafından partisinin yöneticilerine yapıldığı belirttiği teklifi açıkladı.

Teklifi ilk defa açıkladığını belirten Davutoğlu, "İktidar sahiplerini uyarıyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Partimizin kurucusu olan önemli isimlere doğrudan Tayyip Erdoğan'ın selamıyla 'Sana istediğin mevkiyi, istediğin makamı, istediğin milletvekilliği sırasını vermeye hazırız. Yeter ki Gelecek Partisi'ni terk et' diye çağrılar yapılıyor. Şunu bilsinler, Gelecek Partisi'ni kuran kadro, bu yolsuzluk çarkı karşısında yiğitçe, samimi bir mücadele vermiş kadrodur."

Davutoğlu ”Size böyle bir davet geldi mi?” sorusuna ise ”Hayır bana gelmedi. Ancak panik halindeler” karşılığını verdi. -cumhuriyet

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555