Reklam
Reklam


  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivas’ta harçlıklarını biriktirip Filistin’e bağışladılar!

Sivas’ta harçlıklarını biriktirip Filistin’e bağışladılar!

Reklam
listines
Reklam
Haber Ajansı

Sivas’ta Zeki Hayran Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Filistin’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayarak örnek bir dayanışma örneği sergiledi.

Sivas'ta harçlıklarını biriktirip Filistin’e bağışladılar!

Öğrenciler, "İyilik Hareketi" adlı kampanya kapsamında harçlıklarını ve ailelerinden topladıkları Ramazan fitrelerini Filistinli mazlumlar için bağışladı.

Kampanya çerçevesinde toplanan 41 bin lira, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’ya makbuz karşılığında teslim edildi. Müftü Altunkaya, duyarlılık gösteren öğrencilere, ailelerine, Okul Müdürü Fatih Algül’e ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Adem Süer’e teşekkür etti.

Altunkaya, yapılan bu bağışın Filistinliler için hem maddi hem de manevi olarak çok kıymetli olduğunu belirterek, “Bu çocuklarımız sadece harçlıklarını değil, kalplerindeki merhameti ve ümmet bilincini de ortaya koymuş oldular” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555