
Yönetim Kolları Sıvadı.. Trendyol 1. Lig'de yeni sezona hazırlanan Sivasspor'da, kongrenin ardından göreve gelen Kulüp Başkanı Burak Özçoban ve yönetimi, hem mali hem de sportif alanda önemli adımlar atıyor.
Sivasspor'da Yeni Sezon Öncesi Hareketlilik! Yönetim Kolları Sıvadı!
Kırmızı-beyazlı ekipte yapılan ödemeler, teknik heyet yapılanması ve yeni sezon planlaması camiada umut oluşturdu.
Edinilen bilgilere göre Başkan Burak Özçoban, göreve gelmesinin ardından kısa süre içerisinde yaklaşık 40 milyon TL'lik ödeme gerçekleştirerek kulübün mali anlamda rahatlamasını sağladı.
İsmet Taşdemir Dönemi Başladı
Yönetimin ilk önemli hamlelerinden biri teknik direktörlük görevine İsmet Taşdemir'i getirmek oldu. Yeni teknik heyetle birlikte sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Ethemi ve Feyzi ile Kadro Korundu
Sivasspor, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Valon Ethemi ve Feyzi Yıldırım ile yeniden anlaşarak kadro istikrarını korudu. Yapılan bu hamlelerle kırmızı-beyazlı ekipte geçen sezona göre önemli bir eksikliğin kalmadığı değerlendiriliyor.
Kamp 21 Temmuz'da Kayseri'de Başlıyor
Sivasspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 21 Temmuz'da Kayseri'de kampa girecek.
Transfer Yasağı İçin Çalışmalar Sürüyor
Kulüpte transfer yasağının kaldırılması için çalışmalar devam ediyor. Yönetimin, gerekli finansal güce sahip olduğu belirtilirken, transfer tahtasının futbolcu piyasası ve kulübün ihtiyaçları doğrultusunda kısa süre içerisinde açılabileceği ifade ediliyor.
Hedef Borçsuz ve Başarılı Bir Sivasspor
Yeni yönetimin sezon planlamasında kontrollü bütçe politikası ön plana çıkıyor. Sivasspor'un hem mali disiplinden taviz vermemesi hem de sportif başarı hedeflemesi amaçlanıyor.
Kulübün yeni sezonda borçlanmadan yoluna devam etmesi ve play-off mücadelesi veren takımlar arasında yer alması hedefleniyor.
Kombine Satışları Beklentinin Altında
Öte yandan taraftarın kombine kart satışlarına ilgisinin istenilen seviyeye ulaşmadığı öğrenildi.
Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, kamuoyunda paylaşılan kombine satış rakamlarının gerçeği yansıtmadığı, şu ana kadar 150 adet kombine biletin dahi satılmadığı ifade edildi.
Bazı sivil toplum kuruluşları tarafından dile getirilen yüksek satış rakamlarının ise gerçeği yansıtmadığı belirtiliyor.
Yeni Sezon Forması 1967 TL
Sivasspor'un yeni sezon formaları da satışa sunuldu. Kırmızı-beyazlı kulüp, kuruluş yılına atıfta bulunarak forma fiyatını 1.967 TL olarak belirledi.
Kulüp yönetimi, özellikle Sivasspor taraftarları ve yurt dışında yaşayan gurbetçi Yiğidoların forma alarak kulübe destek vermesini bekliyor.
Sivasspor, Burak Özçoban, İsmet Taşdemir, Valon Ethemi, Feyzi Yıldırım, Kayseri Kampı, Transfer Yasağı, Kombine, 1967 Forma, Trendyol 1. Lig, Sivas Spor, Büyük Sivas
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




