
Vatandaşın Önerileri Tek Tek Değerlendirilecek.. AK Parti Sivas Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hakan Aksu’nun öncülüğünde hayata geçirilen “Sivas’a Dair 1 Fikir” projesi kapsamında kent meydanında basın açıklaması düzenlendi. Projeyle Sivaslıların şehirle ilgili öneri, eleştiri ve fikirlerinin toplanarak değerlendirilmesi hedefleniyor.
Sivas’a Dair 1 Fikir Projesi Başladı! Vatandaşın Önerileri Tek Tek Değerlendirilecek!
Kent meydanında gerçekleştirilen programa Hakan Aksu’nun yanı sıra AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Çelikten, AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Hatip ve teşkilat mensupları katıldı.
Programda konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, kentte gerçekleştirilen ve devam eden yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sivas için fikri, düşüncesi veya önerisi bulunan vatandaşların projeye katılmasını isteyen Tanrıverdi, toplanan görüşlerin raporlanacağını söyledi.
Tanrıverdi, “Fikri olan, Sivas için düşüncesi olan, Sivas için derdi olan gelecek; burada bir cümleyle fikrini beyan edecek. Sivas için ne gerekiyor, ne istiyorsa onu beyan edecek, onlar raporlanacak. Biz de Sivaslı hemşehrilerimize danışmış olacağız ve onların isteği doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ise TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler öncülüğünde eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya, tarımdan turizme kadar birçok alanda çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Yeni projeyle vatandaşların doğrudan sürece dahil edilmesinin amaçlandığını ifade eden Toy, “Burada fikri olan ya da ‘Sivas’a dair şu da yapılsın’ diyen vatandaşlarımızın fikirlerini toparlamış olacağız ve inşallah bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eksik bıraktığımız alanlar varsa vatandaşlarımızdan ‘Bir Fikrim Var’ projesiyle katkılarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Projenin ayrıntılarını anlatan AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu da AK Parti siyasetinin hizmet üzerine kurulu olduğunu belirterek, son 3-3,5 yıllık süreçte Sivas’a farklı alanlarda önemli yatırımlar kazandırıldığını söyledi.
Aksu, kent meydanında kurulan standın yaklaşık 14-15 gün boyunca açık kalacağını belirterek vatandaşların Sivas’a ilişkin önerilerini, eleştirilerini ve projelerini kısa şekilde yazarak burada bulunan sandığa bırakabileceklerini kaydetti. Proje kapsamında WhatsApp üzerinden iletilen görüşlerin de değerlendirmeye alınacağını ifade etti.
Toplanan fikirlerin tek tek inceleneceğini vurgulayan Aksu, “14-15 gün boyunca burada sizlerden fikirler alacağız. Bununla beraber WhatsApp hattımızda oluşan fikirleri oturacağız, tek tek değerlendireceğiz. Bunları sizlerle paylaşacağız. Sonunda da Abdullah Güler Başkanımızla beraber hangilerini hayata geçirebilirsek, hangilerini yapabilirsek veya eksikliğimiz varsa hangisini düzeltebilirsek hepsini tek tek irdeleyeceğiz” dedi.
Her türlü görüş ve eleştiriye açık olduklarını belirten Aksu, vatandaşların fikirlerini iletirken isim belirtmelerinin zorunlu olmadığını da söyledi. Aksu, Sivas’ta yaşayan vatandaşlardan şehrin geleceğine yön verebilecek önerilerini paylaşmalarını istedi.
Proje kapsamında toplanacak görüşlerin raporlanarak değerlendirilmesi ve uygulanabilir bulunan önerilerin Sivas’a yönelik yeni çalışmalara dönüştürülmesi hedefleniyor.
Hakan Aksu, Sivas’a Dair 1 Fikir, AK Parti Sivas, Sivas
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





