

Sivas merkezde yer alan Numune Hastanesi'nden dönüş güzergâhında, otobüs durağı yakınlarında bulunan asfalt bozukluğu bir vatandaşın ciddi şekilde yaralanmasına neden oldu.
Sivas Numune Hastanesi yolundaki asfalt bozukluğu faciaya neden oldu! Diyabet hastası yaşlı kadın düştü! Ayağı kırıldı!
buyuksivas.com WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan bir vatandaş, diyabet ve kemik erimesi hastası annesinin asfaltın bozuk bölümüne takılarak düştüğünü ve ayağında kırık oluştuğunu bildirdi.
Vatandaşın ihbarında, “Bariz şekilde görünen bir bozukluk vardı. Annem tam durağın olduğu yerde ayağını burktu ve sert şekilde yere düştü. Hastaneye kaldırdığımızda kırık olduğunu öğrendik. Bu kadar net görülen bir tehlikeye karşı neden önlem alınmaz?” sözlerine yer verildi.
Asfalt zemindeki bozulmanın uzun süredir onarılmadığına dikkat çeken çevre sakinleri, yetkililere defalarca bildirmelerine rağmen herhangi bir müdahalede bulunulmadığını ifade etti. Özellikle hastane çıkışı gibi kritik noktalarda bulunan bu tür altyapı sorunlarının, başta yaşlı ve engelli bireyler olmak üzere tüm vatandaşlar için büyük risk taşıdığı vurgulandı.
Yaşanan olay sonrası vatandaşlar, benzer acıların tekrar yaşanmaması adına sorumlu kurumları acil şekilde göreve davet ediyor.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler