Reklam
Reklam







  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Annelerine seslendiler: “Seni çok özledik, tedavi olmayı kabul et”

Annelerine seslendiler: “Seni çok özledik, tedavi olmayı kabul et”

anne
xBüyük Sivas

Kırşehir’de boşanma sonrası babalarıyla yaşayan iki çocuk, 'bipolar bozukluk' tanısı konulan ve kendileri ile iletişim kurmayan annelerine tedaviyi kabul etmesi için çağrı yaptı.

Annelerine seslendiler: "Seni çok özledik, tedavi olmayı kabul et"

Anneleri Ö.Ü.'ye haziran ayında 'bipolar bozukluk' tanısı konulduğunu, ama kendisinin hastalığı da tedavi de kabul etmediğini anlatan Ramazan ve Fatma kardeşler, çareyi çektikleri videoyla annelerine seslenmekte buldu.

Sosyal medyaya konulan videoda çocuklar, “Annecim seni çok özledik. Sen hastalığın nedeniyle bizden şüphe duyuyorsun. Bizden şüphe duyacak hiçbir hareket yapmadık. Lütfen artık gel. Bir yanımız sensiz ve eksik. Hastalığını ve tedavini kabul et. Gün geçtikçe daha kötüye gidiyorsun” dediler.

Kardeşler, Sağlık Kurulunun verdiği raporda annelerinin akli dengesinin akıllıca yaşam sürmeye yeterli olmadığının yer aldığını kaydetti.(İHA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram