
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Ahmet Şengönül, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla üniversite kampüsünde öğrencilerini bekleyen aileleri ziyaret etti. Sınav heyecanının yaşandığı kampüste ailelerle bir araya gelen Şengönül, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
Rektör Şengönül YKS Adaylarının Aileleriyle Buluştu
Sınav süresince kampüs içerisindeki bekleme alanlarını ziyaret eden Rektör Şengönül, ailelerle tek tek sohbet ederek üniversite yönetimi tarafından adaylar ve yakınları için gerekli tüm koordinasyonun sağlandığını ifade etti. Kampüs imkânları hakkında da bilgi veren Şengönül, sınav gününün sorunsuz geçmesi için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.
“Başarılı Öğrencilerimizi Üniversitemize Bekliyoruz”
Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin köklü geçmişi, güçlü akademik yapısı ve sosyal olanaklarıyla öğrencilere önemli fırsatlar sunduğunu vurgulayan Şengönül, başarılı öğrencileri üniversiteye davet etti.
Rektör Şengönül açıklamasında, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştirirken her zaman en iyiyi hedefliyoruz. Güçlü akademik kadromuz, geniş burs imkânlarımız, AR-GE merkezlerimiz ve dinamik kampüs yaşamımızla Türkiye’nin dört bir yanından gelecek başarılı öğrencileri üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Tüm başarılı öğrencilerimizi Sivas Cumhuriyet Üniversitesini tercih etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda çocuklarının geleceği için büyük fedakârlık gösteren ailelere teşekkür eden Rektör Şengönül, YKS’ye giren tüm adaylara başarı dileklerini ileterek sınav sonuçlarının öğrenciler ve aileleri için hayırlı olmasını temenni etti.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




