DOLAR 20,0115 % 0.19
EURO 21,3833 % -0.24
STERLIN 24,9742 % 0.83
FRANG 22,1244 % 0.35
ALTIN 1.249,93 % 0,48
BITCOIN 26.717,09 1.107

AK Partililerle Bayramlaşmayan Sami Aydın Protokolü Es Geçmedi

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK Partililerle Bayramlaşmayan Sami Aydın Protokolü Es Geçmedi
blank
blank

Dün coşkuyla gerçekleştirilen ve 1300 kişinin katıldığı Hisar Düğün salonundaki AK Parti bayramlaşmasına katılmayan Sivas Belediyesi e. Başkanı Sami Aydın bugün gerçekleştirilen il protokolü bayramlaşmasında görüldü.

AK Partililerle Bayramlaşmayan Sami Aydın Protokolü Es Geçmedi

AK Parti’nin bayramlaşmasına kuruluşundan bu güne görev yapmış bütün İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları katılmaya özen gösterirken ve katılırken, gözlerin aradığı Belediye e. Başkanı Sami Aydın ise buraya katılmadı.

blank

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın külliye de verdiği iftara da davet edilmiş olmasına rağmen katılmayan Aydın’ın parti ile arasına neden mesafe koyduğu merak ediliyor.

Aydın’ın bu tavrında son seçimlerde aday olduğu Sivas Belediye başkanlığına Erdoğan tarafından aday gösterilmemesinin neden olduğu düşünülüyor.

blank

Büyük Sivas Haber

blank

YORUM YAP