
Lisede 13 Öğrenciyi Yaralayan Saldırganın Tehdit Paylaşımları Ortaya Çıktı...Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda 13 öğrenci yaralanırken, saldırganın olay öncesinde sosyal medyadan tehdit içerikli paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.
Lisede 13 Öğrenciyi Yaralayan Saldırganın Tehdit Paylaşımları Ortaya Çıktı!
Olay, Hasan Çelebi Mahallesi’nde bulunan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir öğrenci okul içerisinde silahla ateş açtı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve özel harekat ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciler ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bazı öğrencilerin saldırıdan kaçmak için camlardan atladığı öğrenildi.
Güvenlik güçleri tarafından okulda bulunan öğrencilerin büyük bölümü tahliye edilirken, olay anına ilişkin görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı.
Öte yandan saldırganın olaydan önce sosyal medya üzerinden tehdit içerikli paylaşımlar yaptığı ve fotoğrafının da ortaya çıktığı öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa, Siverek, okul saldırısı, silahlı saldırı, yaralı

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




