hava Orta
DOLAR 19,1155 % % 0.07
EURO 20,6169 % % -0.06
GRAM ALTIN 1.201,81 % % 0,09
ÇEYREK A. 1.964,95 % % 0,09
BITCOIN 27.144,12 % -3.104
SON DAKİKA








Google News

Sivas Gazetesine Yeniden Kavuştu

Son Güncelleme :

30 Ekim 2016 - 0:33

Sivas Gazetesine Yeniden Kavuştu

2014 yılı itibariyle test yayınlarına başlayan 4 Eylül TV, objektif ve tarafsız yayıncılığı ile Sivas’ta kıyasıya bir yarış başlatmıştı. Gerek haberleri gerekse yapmış olduğu farklı programlarla Sivas’ta farklı bir bakış açısı oluşturan 4 Eylül TV, geçtiğimiz günlerde maddi sıkıntılar nedeniyle yayın hayatına son vermişti.

Diğer taraftan, Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kararnameye göre ilimiz gazetelerinden Hakikat Gazetesi kapatılmıştı.

Bugün ise yeni KHK’lar açıklandı. KHK’de, kapatılması kararlaştırılan basın yayın kuruluşları ile daha önceki KHK’lerde kapatılanlar listesinde yer alıp bu listeden çıkarılan kuruluşlara yer verildi. Hakikat Gazetesinin yapılan incelemeler ve araştırmalar sonucunda yeniden açılması ve yayın hayatına devam etmesi kararı verildi.

Böylece ilimizde bir televizyon kanalı maddi imkansızlıklar nedeni ile vedasının hüznünü yaşarken, Sivas’ın köklü gazetelerinden olan Hakikat Gazetesinin yeniden hayata dönmesi ise sevindirici bir haber oldu.

Akşam saatlerinde öğrenmiş olduğumuz bu güzel haberle, meslektaşlarımıza yayın hayatlarında, kaldıkları yerden başarılar dileriz.




YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.