Reklam
Reklam







Gölova Baraj Yolu’nda Asfalt Çalışması Tamamlandı! 5.6 Kilometrelik Yol Yenilendi!

yenilendi
Haber Merkezi

5.6 Kilometrelik Yol Yenilendi.. Sivas İl Özel İdaresi tarafından Gölova ilçesinde yürütülen yol çalışmalarında önemli bir aşama daha tamamlandı. Gölova Baraj Yolu’nun 5,6 kilometrelik bölümünde Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışması tamamlanarak yolun standardı yükseltildi.

Gölova Baraj Yolu’nda Asfalt Çalışması Tamamlandı! 5.6 Kilometrelik Yol Yenilendi!

Çalışma, 2026 yılı İl Özel İdaresi Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda Gölova Baraj Yolu’nun 5,6 kilometrelik kesimi BSK asfaltla kaplandı.

Gerçekleştirilen yatırımla bölgede ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanırken, Sivas’ın ilçe ve köylerindeki ulaşım altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar da devam ediyor.

Sivas İl Özel İdaresi, yatırım programı doğrultusunda ihtiyaç duyulan güzergâhlarda yol yapım, bakım ve iyileştirme çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Sivas, Gölova, Sivas İl Özel İdaresi, BSK Asfalt

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram