DOLAR 36,2388 % 0.35
EURO 38,0197 % 0.32
STERLIN 45,6053 % 0.35
FRANG 40,2832 % 0.72
ALTIN 3.360,84 % -1,12
BITCOIN 97.070,47 -0.557

Fikri Pınarlı Sivas’ta Darbedilen Gazeteci Hakkında Açıklama Yaptı!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Fikri Pınarlı Sivas’ta Darbedilen Gazeteci Hakkında Açıklama Yaptı!

Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Bakanı Fikri Pınarlı Sivas’ta darbedilen gazeteci hakkında açıklamada bulundu. Pınarlı, “Gazeteciler kamu adına halkın haber alma hakkını yerine getiren savaşta bile dokunulmayan kutsal bir meslek çalışanlarıdır.” dedi.

Fikri Pınarlı Sivas’ta Darbedilen Gazeteci Hakkında Açıklama Yaptı!

Fikri Pınarlı, “Maalesef bu gün ilimizde yaşanmasını arzu etmediğimiz bir olay cereyan etmiş bir yangın mahallinden haber almaya çalışan gazeteci Hüsnü Ümit Avcı ve Arife Defne Arslan işgüzar bir polis memurunun sözlü ve fiziksel saldırısına mâruz kalmıştır.

Kendisine de ilk tepkiler yine vatanını milletini seven kendi meslektaşlarından gelmiştir.

Askerimizi polisimizi seviyoruz bu ve bunun gibi müşahhas olaylar kurumlara elbette mal edilemez lakin olayda hafife alınamaz.
Sivas valiliği polis hakkında soruşturma izni vermiştir ve gereği yapılmalıdır.

Gazeteci Ümit Avcı, Arife Defne Arslan ve tüm basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bu tür vakaların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Büyük Sivas Haber


YORUM YAP