Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • ABONE
  • Fikri Pınarlı Sivas’ta Darbedilen Gazeteci Hakkında Açıklama Yaptı!

Fikri Pınarlı Sivas’ta Darbedilen Gazeteci Hakkında Açıklama Yaptı!

blank
fikri pınarlı
blank
Haber Merkezi

Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Bakanı Fikri Pınarlı Sivas'ta darbedilen gazeteci hakkında açıklamada bulundu. Pınarlı, "Gazeteciler kamu adına halkın haber alma hakkını yerine getiren savaşta bile dokunulmayan kutsal bir meslek çalışanlarıdır." dedi.

Fikri Pınarlı Sivas'ta Darbedilen Gazeteci Hakkında Açıklama Yaptı!

Fikri Pınarlı, "Maalesef bu gün ilimizde yaşanmasını arzu etmediğimiz bir olay cereyan etmiş bir yangın mahallinden haber almaya çalışan gazeteci Hüsnü Ümit Avcı ve Arife Defne Arslan işgüzar bir polis memurunun sözlü ve fiziksel saldırısına mâruz kalmıştır.

Kendisine de ilk tepkiler yine vatanını milletini seven kendi meslektaşlarından gelmiştir.

Askerimizi polisimizi seviyoruz bu ve bunun gibi müşahhas olaylar kurumlara elbette mal edilemez lakin olayda hafife alınamaz.
Sivas valiliği polis hakkında soruşturma izni vermiştir ve gereği yapılmalıdır.

Gazeteci Ümit Avcı, Arife Defne Arslan ve tüm basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bu tür vakaların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555