


İstanbul'un Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de paniğe neden oldu.
Depreme hamamda yakalandı! Sokağa peştamalla çıktı!
Sakarya'da da hissedilen sarsıntı sonrası vatandaşlar soluğu sokakta aldı. Deprem anında hamamda bulunan bir vatandaş ise peştamalıyla dışarıya fırlayarak ilginç görüntülere sahne oldu.
Sarsıntı sırasında bir binada çalışan işçilerin hiçbir şey olmamış gibi çalışmalarına devam etmesi dikkat çekti. Büyük panik yaşayan bazı vatandaşlar açık alanlara yönelirken, birçok kişi telefonlarından gelişmeleri takip etti.
Deprem sırasında camide olduğunu söyleyen Ali Yeşil, "Allah beterinden saklasın. Camiye namaza gelmiştim. İstanbul'da meydana gelen depremi cep telefonunda okurken Adapazarı merkezde de hissedildi. Yaklaşık 30-40 saniye sürdü. 17 Ağustos depremini yaşayan biri olarak daha dikkatli ve hazırlıklı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Tedbir bizden, takdir Allah'tan" ifadelerini kullandı.
Sakarya Valiliği’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“İstanbul merkezli 6.2 büyüklüğünde meydana gelen deprem ilimizde de hissedilmiş olup, şu ana kadar kamu kurum ve kuruluşlarımıza herhangi bir aksaklık veya olumsuzluk bildirilmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler