Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Depoda Kurşunlar Konuştu! Avukat Öldü! Kardeşi Yaralı!

Depoda Kurşunlar Konuştu! Avukat Öldü! Kardeşi Yaralı!

Depoda Kurşunlar Konuştu! Avukat Öldü! Kardeşi Yaralı!
Haber Ajansı - İHA

Depoda Kurşunlar Konuştu! Avukat Öldü! Kardeşi Yaralı...Bursa’nın Gürsu ilçesinde bir depoya düzenlenen silahlı saldırıda avukat hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Depoda Kurşunlar Konuştu! Avukat Öldü! Kardeşi Yaralı!

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Ağaköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, baba ve iki kızının bulunduğu depoya dışarıdan gelen bir araçtan silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucu depoda bulunan kişiler hedef alındı.

Saldırıda Elif Ç. dizinden vurularak yaralanırken, avukat Hatice Kocaefe ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Kocaefe, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralı Elif Ç.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın alacak-verecek meselesinden kaynaklanan husumet nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi.

Jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bursa, silahlı saldırı, avukat, yaralı, soruşturma

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555