Reklam
Reklam
blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Damgasız ağaçları kestiği iddia edildi! “İstersen Valiyi çağır lan” dedi!

Damgasız ağaçları kestiği iddia edildi! “İstersen Valiyi çağır lan” dedi!

blank
dedi
blank

blank
Haber Ajansı

Sivas'ta damgasız ağaçların kesildiğini düşünen muhtar, o anları cep telefonu kamerasına kaydederek duruma tepki gösterdi. Yaşanan tartışmada kesilen ağaçları kamyona yükleyen kişinin, muhtara, "Jandarmayı çağır, Valiyi çağır lan" diyerek karşılık vermesi dikkat çekti.

Damgasız ağaçları kestiği iddia edildi! "İstersen Valiyi çağır lan" dedi!

İddiaya göre, Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Karalar köyünde yetişkin çam ağaçları kesilmeye başlandı. Ormanlık arazide yapılan kesimi yerinde görmek isteyen köy muhtarı, kesim yapılan alanı ziyaret etti. Çakır, Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen ve kesilmesi için damga vurulan ağaçların yanı sıra damgasız ağaçların da kesildiğini düşündü. Damgasız ağaçların kesilmesine tepki gösteren Çakır, işçileri bu konuda uyardı. İşçilerden birinin muhtara "Jandarmayı çağır, valiyi çağır lan" diyerek cevap vermesi dikkat çekti.
Muhtar Çakır, o anları sosyal medya hesabında paylaşarak yetkililerden damgasız ağaçların kesimine engel olmalarını istedi. (İHA)

blank

blank

blank

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555