hava Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 19,0428 % % 0.11
EURO 20,5344 % % 0.16
GRAM ALTIN 1.188,61 % % 0,10
ÇEYREK A. 1.943,38 % % 0,10
BITCOIN 547.610 % 1.944
SON DAKİKA







Google News

Başkan Zeki Özdemir Oldu Deniyor Ama Tarih Tekerrür Eder mi?

Son Güncelleme :

13 Kasım 2022 - 19:25

Başkan Zeki Özdemir Oldu Deniyor Ama Tarih Tekerrür Eder mi?

1 Nisan 2018’de yapılan Mustafa Eken ile Osman Yıldırım‘ın yarıştığı STSO seçimlerinin, açıklanan ilk sonuçlara göre kazananı Osman Yıldırım olmuştu. Yapılan seçimlerde Osman Yıldırım’ın başkanlığındaki liste meclis üyesi sayısı 38 olarak netleşmişti.

Başkan Zeki Özdemir Oldu Deniyor Ama Tarih Tekerrür Eder mi?

Herkes Osman Yıldırım başkan oldu diye beklerken, Yıldırım’ın listesinden aday olarak seçilen bazı isimler daha sonra Mustafa Eken tarafında yer almış ve sayısal dengeler bu nedenle alt üst olmuştu.

TARİH TEKERRÜR EDER Mİ?

Bugün yapılan STSO seçimleri sonrasında mevcut Başkan Mustafa Eken 29 meclis üyesini kazanırken, rakibi Zeki Özdemir ise 35 meclis üyesi kazandı. Bu sayılara ek olarak 3 bağımsız meclis üyesi de kazananlar arasında yer buldu.

Seçilen bağımsız üyelerin mevcut Başkan Mustafa Eken’e daha yakın olduğu ifade edilirken bağımsızlarla birlikte Mustafa Eken’in meclis üyesi sayısı toplandığında bu sayının 32’ye yükselme ihtimali bulunuyor.

Böyle bir durumda Zeki Özdemir 35 Mustafa Eken ise 32 meclis üyesi ile seçimi tamamlamış kabul edilirken Eken’in bir önceki seçimde olduğu gibi karşı listeden 2 ismi transfer edebilmesi durumunda yeniden başkanlığı kazanabileceği ifade ediliyor.

Büyük Sivas Medya Grubu’nun ele geçirdiği aşağıdaki görsel ile transfer hesaplarının da şimdiden yapılmaya başlandığı da edinilen bilgiler arasında…

Büyük Sivas Haber




YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.