
Ankara'da Sivas Mesaisi.. AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek Sivas'ın yatırım ve proje gündemini masaya yatırdı.
Ankara'da Sivas Mesaisi! Projeler Masada!
Ankara'da gerçekleştirilen ziyarette; Gemerek Belediye Başkanı Sezai Çelikten, Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek, Hafik Belediye Başkanı Habip Görler, Doğanşar Belediye Başkanı H. Hüseyin Karataş, Yıldız Belde Belediye Başkanı Ali Aydemir, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Temel Toy ve Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut da yer aldı.
Görüşmede, Sivas'ın ilçe ve beldelerinde devam eden yatırımlar, planlanan projeler ile yerel yönetimlerin öncelikli ihtiyaç ve talepleri kapsamlı şekilde değerlendirildi. İlçelere ve beldelere kazandırılması planlanan yeni yatırımlar hakkında da istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Sivas'ın her köşesine daha güçlü hizmet ulaştırmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Şehrimizin kalkınmasını hızlandıracak yatırımları hayata geçirmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projeleri en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
Tanrıverdi, Sivas'a gösterdiği ilgi ve destek dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti.
Sivas, Yusuf Tanrıverdi, Rukiye Genç Toy, Murat Kurum, AK Parti, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Sivas Belediyeleri, Yatırım, Proje, Ankara
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




