
Kendisine hediye edilen Sivasspor forması sonrası tam bir Yiğido oldu. 8 yaşında ve 1. sınıf öğrencisi olan Afganistanlı taraftar yayınlanan röportajında şu ifadelere yer verdi "Tayyip dede ben Afganistan'dan Eyüp Sivasspor'un maşını izlemeyi çok istiyorum. "
Afganistanlı Sivasspor Taraftarı Minik Yiğido Eyüp Sivas'a Getirilecek
Yayınlanan bu haberin ardından büyük bir üne kavuşan Yiğido "En büyük Sivasspor başka büyük yok. " diyor.
Sivas Valisi Salih Ayhan Eyüp için "Afganistanlı minik yiğido Eyüp'ün hayalini gerçekleştirmek için gerekli çalışmalar yapılacaktır. En kısa sürede bizim minik yiğidolarla birlikte tribünde @SivassporKulubu canlı izleyeceğiz." derken Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de "Minik Yiğido Eyüp’ün isteğini en kısa zamanda gerçekleştirmek için ilgili kurumlarla irtibata geçeceğiz ve Eyüp’ile birlikte Sivas’ta Sivasspor maçını birlikte izleyeceğiz @yavuzselimkiran" ifadelerine yer verdi.
Minik yiğido Eyüp'e Sivasspor forması, Afganisatan'a çekim için giden Serkan Durmaz tarafından hediye edilmişti. Eyüp hediye edilen forma ile Afganistan'daki tüm müsabakaları takip ediyor.
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




