Reklam
Reklam

DSP İstanbul Adayı Muammer Aydın Yarıştan Çekildi

blank
Yarıştan Çekildi
blank
x - Büyük Sivas

Demokratik Sol Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Muammer Aydın yarıştan çekildi.

DSP İstanbul Adayı Muammer Aydın Yarıştan Çekildi

Geçtiğimiz günlerde Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini yenileme kararının ardından CHP destek istemek amacıyla DSP'ye bir ziyarette bulundu.

Bu ziyaretin ardından DSP'nin CHP lehine yarıştan çekilip çekilmeyeceği merak ediliyordu.

DSP GENEL BAŞKANI: KİMSEYE DESTEK VERMEYİZ

Konuyla ilgili dün açıklama yapan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Biz de DSP olarak yetkili kurullarımızla tartışacağız. Daha acelemiz yok, 20 gün zaman var. 3 Haziran'da adaylar YSK'ya bildirilecek. En sağlıklı sonucu alacağız. Bizim hiç kimseye öyle destek verme durumumuz olmaz. Biz siyasi partiyiz. Seçime katılırız ya da katılmayız. Seçmenlerimizin oylarına ipotek koyamayız." ifadelerini kullanmıştı.

DSP İSTANBUL ADAYI: İSTİFA EDİYORUM

Bugün ise bir açıklama da DSP'nin İstanbul adayı Muammer Aydın'dan geldi. Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini belirterek, "Bugün itibariyle DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığından istifa etmiş bulunmaktayım . Kamuoyuna duyurulur." ifadesini kullandı. (Ensonhaber)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555