

Geçtiğimiz sene Mardin'i 710 bin turistin ziyaret ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Huzur ortamı sürdükçe Mardin'in otelleri konakları turistle dolup taşmaya devam edecektir" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Coşkulu Mardin Mitingi
HDP'nin yüksek oy aldığı Mardin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastı.
"Bütün kavimlerin, inançların, renklerin birlikte yaşadığı Mardin'in, gönlümüzde ayrı bir yeri var. Gelin Mardin'in bu geçmişini parlak bir gelecekle buluşturalım. Kardeşliğimizi en yükseğe çıkaralım.
Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon liralık yatırım yaptık. Bu teröristlerin desteklediği HDP ile olmuyor. Bunlar buralarda belediye başkanlığı yapmadı mı? Kayyuma devrettikten sonra şu Mardin'in çehresi nasıl değişti biliyorsunuz değil mi? Millet bahçesini de yaptık mı? Terör örgütünün desteklemiş olduğu HDP'li belediyeler çukur kazdılar.
İş makineleriyle kanal açtılar. Niçin, benim vatandaşıma hayatı zehrettiler? Yaşam hakkını elinden aldılar. Birçoğunu öldürerek onlara hayatı dar etmenin maalesef şu şehirlerde acımasız imtihanını verdik. (EnSonHaber)
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

