
Rozetleri Erdoğan Taktı.. AK Parti’ye 4 belediye başkanı daha katıldı. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında gerçekleşen katılımların ardından belediye başkanlarına parti rozetlerini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.
4 Belediye Başkanı Daha AK Parti’ye Katıldı! Rozetleri Erdoğan Taktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen MKYK toplantısı saat 17.15’te başladı. Toplantıda gündemdeki konuların yanı sıra partiye yeni katılımlar da gerçekleşti.
İzmir’in Foça ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı AK Parti’ye katıldı. Kayseri’de CHP’den istifa eden Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser ile Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun da AK Parti saflarına geçti.
Dördüncü katılım ise Muş’tan gerçekleşti. Muş’un Sungu Belde Belediye Başkanı, Yeniden Refah Partisi’nden ayrılarak AK Parti’ye katıldı.
Böylece AK Parti’ye katılan 4 belediye başkanından 3’ünün CHP, birinin ise Yeniden Refah Partisi kökenli olduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK toplantısında AK Parti’ye katılan belediye başkanlarına rozetlerini taktı. Rozet töreninin ardından Erdoğan ve belediye başkanları sahnede birlikte poz verdi.
AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanları, Siyaset
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




