Reklam
Reklam

Husumetlilerin Kurşun Yağmuruna Tutulan Genç Yaralandı!

Husumetlilerin Kurşun Yağmuruna Tutulan Genç Yaralandı!
Haber Ajansı - İHA

Husumetlilerin Kurşun Yağmuruna Tutulan Genç Yaralandı...Malatya'da husumetli olduğu kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki genç yaralandı.

Husumetlilerin Kurşun Yağmuruna Tutulan Genç Yaralandı!

Saldırı sırasında yoldan geçen bir minibüse de kurşun isabet ederken, araçta bulunan bir kadın faciadan kıl payı kurtuldu.

Olay, gece saatlerinde Battalgazi ilçesi Hacı Abdi Mahallesi Sütçü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan kişiler tarafından takip edilen B.A. (19), bir ticari taksiye bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı.

Şüpheliler tarafından açılan ateş sonucu bacağından yaralanan genç, içerisinde bulunduğu ticari taksiyle hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Ancak saldırganlar, yaralı gencin bulunduğu taksiyi Zapcıoğlu Caddesi üzerinde de takip ederek yeniden ateş açtı.

Saldırı sırasında yoldan geçen bir minibüse de kurşun isabet etti. Minibüsün cam kenarında oturan bir kadının başını saçmalar sıyırarak geçerken, olayda büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Yaralanan B.A., kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, saldırının yaşandığı farklı noktalarda inceleme yaparken çok sayıda boş kovan buldu.

Silahlı saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Malatya, silahlı saldırı, Battalgazi, yaralı, polis, asayiş haberleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555