
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Sivasspor Divan Heyetini Kabul Etti.. Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivasspor Divan Başkanı Ali Yavuz, Başkan Yardımcısı Ali İzgi ile divan üyeleri Kemal Çağlayan ve Cafer Kaplan’ı makamında kabul etti.
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Sivasspor Divan Heyetini Kabul Etti!
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Sivasspor’a ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı öğrenildi. Samimi ortamda gerçekleşen kabulde, kentin önemli değerlerinden biri olan Sivasspor’un mevcut durumu ve geleceğine yönelik konuların ele alındığı değerlendiriliyor.
Sivas spor camiası açısından önem taşıyan görüşme, şehirde spor kamuoyu tarafından da yakından takip edildi.
Sivasspor’un şehir için taşıdığı önem vurgulanırken, kulübün geleceğine yönelik süreçlerin gündemde olduğu dönemde gerçekleşen ziyaret dikkat çekti.
Sivas, Sivasspor, Yılmaz Şimşek, Ali Yavuz, spor
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




