
Sivas Belediyesi’nden Turizme Yeni Hamle...Sivas Belediyesi tarafından şehrin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini turizme kazandırmak amacıyla hazırlanan “Weekend Sivas” projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Sivas Belediyesi’nden Turizme Yeni Hamle!
Proje kapsamında Ankara’dan Yüksek Hızlı Tren ile gelecek ziyaretçilere hafta sonu boyunca kapsamlı bir gezi programı sunulması planlanıyor.
Program çerçevesinde Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası başta olmak üzere Tarihi Kent Meydanı, kaplıcalar, müzeler, doğal güzellikler ve Sivas’ın gastronomi kültürünün ziyaretçilere tanıtılması hedefleniyor.
Tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Adem Uzun, Sivas’ın önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirterek misafirlere kaliteli ve huzurlu bir ortam sunulmasının önemine dikkat çekti.
Uzun, şehri memnuniyetle gezen her ziyaretçinin Sivas’ın tanıtımına katkı sağlayacağını ifade ederek projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sivas Belediyesi, Weekend Sivas, turizm, YHT, Divriği Ulu Camii



Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




