Reklam
Reklam

Sivas’ta “İki İnsan Bir Hayat” Projesi İçin Hayır Kahvaltısı Düzenlendi!

enes
Haber Merkezi

Sivas’ta “İki İnsan Bir Hayat” Projesi İçin Hayır Kahvaltısı Düzenlendi.. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında Sivas’ta hayır kahvaltısı programı düzenlendi.

Sivas’ta “İki İnsan Bir Hayat” Projesi İçin Hayır Kahvaltısı Düzenlendi!

Programa Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, İl Müftüsü Hasan Limon, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Hasan Limon, proje kapsamında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere çeyiz desteği sağlanacağını belirtti. Limon, Sivas’tan 2 nişanlı çiftin projeden faydalanacağını ifade etti.

Vali Yılmaz Şimşek ise aile kurumunun toplumun temel taşı olduğunu belirterek, gençlerin evlilik sürecinde desteklenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Şimşek, “Toplumumuzun temel taşı olan aile kurumunun güçlenmesi, sağlam temeller üzerine kurulması ve gençlerimizin bu kutlu yolda desteklenmesi hepimizin ortak sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Şimşek, hayırseverlerin desteğinin sosyal dayanışma açısından önemli katkılar sunduğunu vurguladı.

Program, yapılan sohbetler ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

sivas, iki insan bir hayat, diyanet işleri başkanlığı, türkiye diyanet vakfı, yılmaz şimşek, hasan limon, çeyiz desteği, hayır kahvaltısı, gençler, aile kurumu

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555