Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • İçişleri Bakanlığı Duyurdu! 48 Firari Suçlu Türkiye’ye Getirildi!

İçişleri Bakanlığı Duyurdu! 48 Firari Suçlu Türkiye’ye Getirildi!

geti
Haber Merkezi

48 Firari Suçlu Türkiye’ye Getirildi.. İçişleri Bakanlığı, uluslararası ve ulusal seviyede aranan toplam 48 firari suçlunun farklı ülkelerde düzenlenen operasyonlarla yakalanarak Türkiye’ye iade edildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Duyurdu! 48 Firari Suçlu Türkiye’ye Getirildi!

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan 27 kişi ile ulusal seviyede aranan 21 kişi Gürcistan, Almanya, Yunanistan, ABD, Hollanda, Karadağ, Polonya, Irak, Rusya, Sırbistan ve Ürdün’de gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı.

Operasyonlar Çok Sayıda Birimin Koordinasyonuyla Yürütüldü

Yakalama çalışmalarının Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildiği belirtilirken, süreçte Adalet Bakanlığı ile birlikte KOM, İstihbarat, Narkotik, Siber, Asayiş ve TEM birimlerinin de aktif rol aldığı ifade edildi.

Yetkililer, yurt dışına kaçan suçluların izinin titizlikle sürüldüğünü ve uluslararası iş birliğiyle operasyonların başarıyla tamamlandığını aktardı.

Kırmızı Bültenle Aranan İsimler Yakalandı

Uluslararası seviyede kırmızı bültenle aranan 27 kişinin organize suç örgütleri, uyuşturucu ticareti ve çeşitli ağır suçlardan arandığı bildirildi.

Ayrıca ulusal seviyede aranan 21 firarinin de farklı ülkelerde yakalanarak Türkiye’ye teslim edildiği açıklandı.

“Suçlular Kaçtıkları Yerde Bulunacak” Mesajı

İçişleri Bakanlığı açıklamasında, organize suç örgütleri ve uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

Yetkililer, “Suçluların kaçtıkları yerde bulunarak adalete teslim edilmeye devam edilecektir” mesajını verdi.

Operasyonlarda görev alan emniyet personeli, istihbarat ekipleri ve Adalet Bakanlığı çalışanlarına da teşekkür edildi.

içişleri bakanlığı, kırmızı bülten, interpol, firari suçlu, operasyon, organize suç, uyuşturucu ticareti, emniyet genel müdürlüğü, türkiye, adalet bakanlığı

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555