Reklam
Reklam







Düğün Yapacaklar Zorlanıyor

Düğün Yapacaklar
xBüyük Sivas

Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, “Altın fiyatlarında makas çok açıldı. Şu anda pek bozduran da yok, alıcı da yok. Piyasada para kalmadı, nakit sıkıntısı var ama düğün yapacaklar da mecbur alıyor. Bu fiyatlarla altın alırken biraz zorlanıyorlar” dedi.

Düğün Yapacaklar Zorlanıyor

Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Fiyatların  sürekli dalgalanma gösterdiğini ifade eden Başkan Deliktaş, çeyrek altının Cuma günü 410 lira bandının üzerine çıktığını belirtti.

“MAKAS ÇOK AÇIK”

Altın fiyatlarının sürekli değiştiğini dile getiren Deliktaş, piyasada tutarsızlık olduğunun altını çizdi. Başkan Deliktaş, “Doların yükselmesiyle birlikte altının fiyatı da yükseldi. Altının yükseleceğini hep söylüyorduk ve vatandaşlara da ‘Yatırımınızı altına yapın´ diye talimatlarda bulunuyorduk. Piyasada şu an tam anlamıyla bir kriz var. Kriz derken tutarsızlık var. Altın fiyatlarında makas çok açık. Şu anda pek bozduran da yok, alıcı da yok. Piyasada para kalmadı, nakit sıkıntısı var ama düğün yapacaklar da mecbur alıyor. Bu fiyatlarla altın alırken biraz zorlanıyorlar” dedi. (İrade)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram