
Kırmızı Işık İhlali Kazaya Neden Oldu! 1’i Ağır 4 Yaralı...Antalya’da kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç, kaldırıma çıkarak belediye işçisine ve park halindeki motosikletlere çarptı.
Kırmızı Işık İhlali Kazaya Neden Oldu! 1’i Ağır 4 Yaralı!
Kazada 1’i ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.
Kaza, Manavgat ilçesi Şükrü Sözen Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elif Y. idaresindeki 07 BZR 813 plakalı KİA marka cip, Atatürk Kültür Merkezi kavşağına geldiği sırada, Muhammed Enes İ. yönetimindeki 26 AAH 091 plakalı OPEL marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın kırmızı ışık ihlali sonucu gerçekleştiği öğrenildi.
Çarpışmanın ardından kontrolden çıkan cip, kaldırımda bulunan demir bariyer, çöp kutusu ve ağaca çarptıktan sonra, bölgede temizlik yapan Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Neşet A.’ya çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle savrulan işçi ağır yaralandı.
Olay yerinden geçen ve Acil Tıp Teknisyeni (ATT) olarak görev yaptığı öğrenilen bir sağlık personeli, yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaptı. Ardından olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı.
Kazada cip sürücüsü Elif Y. ile araçta yolcu olarak bulunan Cansel A. ve Esra P. de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan temizlik görevlisi Neşet A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Öte yandan kazanın etkisiyle devrilen ağaç, park halindeki üç motosikletin üzerine düşerek maddi hasara yol açtı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya, Manavgat, trafik kazası, kırmızı ışık ihlali, yaralı


Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




