
Köy Okulu Öğrencileri Kahramanmaraş’ta Hayatını Kaybedenler Anısına Fidan Dikti.. Sivas’ta merkeze bağlı Gaziköy’de bulunan Şehit Ömer Yıldırım İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Kahramanmaraş’ta yaşanan saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin anısını yaşatmak amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Köy Okulu Öğrencileri Kahramanmaraş’ta Hayatını Kaybedenler Anısına Fidan Dikti!
Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde fidanları toprakla buluşturdu. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, dikilen fidanlara hayatını kaybeden öğretmen Ayla Kara ve öğrencilerin fotoğrafları asıldı.
Öğrenciler, diktikleri fidanlara can suyu vererek hem doğaya katkı sundu hem de hayatını kaybedenleri dualarla andı. Etkinlik boyunca öğrencilerin duygusal anlar yaşadığı gözlendi.
Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin hem çevre bilincini artırdığını hem de öğrencilerde vefa duygusunu güçlendirdiğini ifade etti.
Sivas, Gaziköy, fidan dikimi, anma etkinliği, eğitim, çevre bilinci
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




