Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Cinayete Azmettirme Şüphelisi Estetikle Kimliğini Gizlemiş!

Cinayete Azmettirme Şüphelisi Estetikle Kimliğini Gizlemiş!

Cinayete Azmettirme Şüphelisi Estetikle Kimliğini Gizlemiş!
Haber Ajansı - DHA

Cinayete Azmettirme Şüphelisi Estetikle Kimliğini Gizlemiş...Ankara’da 2010 yılında işlenen bir cinayette azmettirici olduğu belirlenen ve uzun süredir firari olan şüpheli, yüzünü estetik operasyonlarla değiştirerek yakalanmaya çalışırken polis ekiplerince yakalandı.

Cinayete Azmettirme Şüphelisi Estetikle Kimliğini Gizlemiş!

Yenimahalle ilçesi Demetevler’de 29 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda, otomobilinde 28 kurşun isabet eden Burak Şen hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, cinayeti azmettirdiği tespit edilen Barış Mirza’nın yurt dışına kaçtığı ve yaklaşık 7 yıl boyunca Gürcistan’da yaşadığı belirlenmişti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro ekipleri, şüphelinin yurda döndüğü bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan operasyonla Barış Mirza yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan incelemelerde şüphelinin saç ektirdiği, burun, dudak ve çenesine estetik operasyonlar yaptırarak yüzünü değiştirdiği ve kardeşine benzer bir görünüme kavuştuğu belirlendi. Mirza’nın bu şekilde kardeşine ait kimliği kullanarak Türkiye’ye giriş yaptığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara, cinayet, firari, operasyon, polis

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555