Reklam
Reklam

Kıbrıs Gazisi Garip Tozman Gürün’de Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Kıbrıs Gazisi Garip Tozman Gürün’de Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Haber Merkezi

Kıbrıs Gazisi Garip Tozman Gürün’de Son Yolculuğuna Uğurlandı...Gürün’de Kıbrıs gazisi Garip Tozman’ın vefatı, ilçe genelinde büyük üzüntüye neden oldu.

Kıbrıs Gazisi Garip Tozman Gürün’de Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Eskihamal Köyü Ayranca Mezrası’nda hayatını kaybeden 73 yaşındaki gazi, düzenlenen cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Gürün ilçesine bağlı Eskihamal Köyü Ayranca Mezrası’nda yaşayan Kıbrıs gazisi Garip Tozman, 73 yaşında hayatını kaybetti. Tozman için köyde cenaze töreni düzenlenirken, törene ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze programında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunurken, merhum gazinin hayatı boyunca sergilediği fedakârlık ve hizmetler anıldı. Törene katılan vatandaşlar, Garip Tozman’ın köyde sevilen ve saygı duyulan bir isim olduğunu ifade etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Garip Tozman’ın naaşı, gözyaşları ve dualar eşliğinde Ayranca Mezrası mezarlığında toprağa verildi. Tören boyunca duygusal anlar yaşanırken, aile fertleri taziyeleri kabul etti.

Yetkililer, Kıbrıs gazilerinin toplum için taşıdığı değere dikkat çekerek, vatan uğruna görev yapmış gazilerin hatırasının her zaman yaşatılacağını vurguladı. Garip Tozman’ın vefatının ilçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandığı belirtildi.

Gürün’de düzenlenen cenaze töreni, yapılan duaların ardından sona ererken, merhum gazi için taziye ziyaretlerinin sürdüğü öğrenildi.

Gürün, Kıbrıs gazisi, Garip Tozman, cenaze töreni, vefat

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555