
Sivas İl Özel İdaresi Tesisleri İçin Periyodik Denetim Hizmeti İhalesi Yapılacak...Sivas İl Özel İdaresi tarafından yürütülen hizmet alım süreçleri kapsamında tesislerin bakım, kontrol ve güvenli işletimine yönelik önemli bir ihale süreci başlatıldı.
Sivas İl Özel İdaresi Tesisleri İçin Periyodik Denetim Hizmeti İhalesi Yapılacak!
Kurum tarafından yapılan duyuruda, teknik denetim ve raporlama faaliyetlerini kapsayan hizmet alımının belirlenen takvim doğrultusunda gerçekleştirileceği bildirildi.
Sivas İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, kuruma ait tesislerin elektrik, mekanik ve inşaat alanlarındaki periyodik denetim ve raporlama hizmet alımı işi için Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) işlemlerinin tamamlandığı duyuruldu. Hizmet alımı kapsamında tesislerdeki teknik sistemlerin düzenli kontrol edilmesi, gerekli raporlamaların yapılması ve işletme güvenliğinin sürdürülebilirliğinin sağlanması hedefleniyor.
Yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmede, söz konusu hizmet alımının kurum tesislerinin sağlıklı, güvenli ve verimli şekilde faaliyet göstermesine katkı sunacağı vurgulandı. Elektrik ve mekanik altyapıların yanı sıra yapıların teknik durumuna ilişkin incelemeleri de kapsayan hizmet alımı ile bakım ve kontrol süreçlerinin sistematik biçimde yürütülmesi amaçlanıyor.
İhale sürecinin kamu mevzuatına uygun şekilde yürütüldüğü belirtilirken, EKAP üzerinden gerçekleştirilen hazırlık işlemlerinin tamamlanmasının ardından ihale takviminin netleştiği ifade edildi. Buna göre ihale, 26 Şubat 2026 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilecek.
Sivas İl Özel İdaresi, ilgili firmalara yönelik yaptığı duyuruda ihaleye katılım sağlayacak isteklilerin belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları gerektiğini hatırlattı. Hizmet alımının tamamlanmasının ardından tesislerde planlı denetim faaliyetlerinin hayata geçirilmesi ve düzenli raporlama sürecinin başlatılması bekleniyor.
Kurumsal altyapının güçlendirilmesi ve kamu tesislerinde sürdürülebilir hizmet kalitesinin sağlanmasına yönelik çalışmaların devam edeceği belirtilirken, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından uygulama aşamasına geçileceği bildirildi.
Sivas, İl Özel İdaresi, ihale duyurusu, hizmet alımı, periyodik denetim

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




