
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş Sivas’ta teşkilat toplantılarına katıldı.. AK Parti Antalya Milletvekili Av. İbrahim Ethem Taş, Sivas İl Koordinatörlüğü görevi kapsamında kentte bir dizi teşkilat toplantısına katıldı.
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş Sivas’ta teşkilat toplantılarına katıldı!
Taş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gerçekleştirilen ziyaret ve toplantılara ilişkin bilgi verdi.
Program kapsamında İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nın gerçekleştirildiğini belirten Taş, ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti. İl Başkanı, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları il başkanları ile teşkilat üyeleriyle de istişare toplantıları yapıldığını aktaran Taş, görüşmelerde önümüzdeki döneme ilişkin çalışma planlarının ele alındığını kaydetti.
Teşkilatın tüm kademeleriyle tanışma ve değerlendirme imkânı bulduklarını belirten Taş, birlik ve koordinasyon içerisinde çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
AK Parti, İbrahim Ethem Taş, Sivas, teşkilat toplantısı, AK Parti Sivas, il koordinatörlüğü
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




