Reklam
Reklam

Prof. Dr. Oktay Işık için hastanede tören!

tane
Haber Merkezi

Prof. Dr. Oktay Işık için tören.. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı’ndan emekli öğretim üyesi merhum Prof. Dr. Oktay Işık için Hastane Başhekimliği binasında cenaze töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Oktay Işık için hastanede tören!

Törene, Prof. Dr. Oktay Işık’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra üniversite yönetimi, akademisyenler, sağlık çalışanları ve sevenleri katıldı. Merhum Prof. Dr. Işık’ın meslek hayatı boyunca sağlık alanına ve akademiye sunduğu katkılar tören sırasında anıldı.

Hastane Başhekimliği önünde gerçekleştirilen törende duygusal anlar yaşanırken, meslektaşları Prof. Dr. Oktay Işık’ı saygı ve rahmetle andı. Törenin ardından merhumun cenazesi, defnedilmek üzere tören alanından uğurlandı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Prof. Dr. Oktay Işık, cenaze töreni, radyoloji, akademi, sağlık çalışanları

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555