Reklam
Reklam

Sivas–Kayseri yolu kardan kapandı! Ulaşım durdu!

durad
Aşır Doğan

Sivas–Kayseri yolu kardan kapandı.. Sivas–Kayseri yolu İlbeyli mevkiinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Bölgede oluşan sürgünler, yolu tamamen kapatırken sürücüler zor anlar yaşadı.

Sivas–Kayseri yolu kardan kapandı! Ulaşım durdu!

Edinilen bilgilere göre, kar yağışıyla birlikte rüzgârın etkisini artırması sonucu yolda yoğun kar birikintileri oluştu. Sürgün nedeniyle araç geçişine izin verilemezken, ekiplerin yolu yeniden trafiğe açmak için çalışma başlatıp başlatmadığına ilişkin net bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Yolda mahsur kalan sürücüler, yetkililerden yardım beklerken, güzergâhı kullanacak vatandaşların alternatif yolları tercih etmeleri istendi. Bölgedeki hava şartlarının olumsuz seyrini sürdürmesi nedeniyle yolun ne zaman yeniden ulaşıma açılacağı ise henüz bilinmiyor.

Yetkililer, sürücülerin zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları, çıkanların ise zincir, çekme halatı ve gerekli ekipmanları yanlarında bulundurmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Sivas Kayseri yolu, İlbeyli, kar yağışı, tipi, yol kapandı, sürgün, ulaşım, trafik durdu

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555