
Yalova’da şehit olan polisler için tören düzenlendi.. Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan polis memurları Turgut Külünk, Yasin Koçyiğit ve İlker Pehlivan için Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde tören gerçekleştirildi.
Yalova’da şehit olan polisler için tören düzenlendi!
Türkiye, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarını gözyaşları ve dualarla uğurladı.
Emniyet güçlerinin DEAŞ’a yönelik operasyonu, dün gece Yalova merkeze bağlı Elmalık köyünde gerçekleştirildi. Gece saat 03.00 sıralarında bir adrese düzenlenen operasyon sırasında şüpheliler, polis ekiplerine silahla ateş açtı.
Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 8 polis memuru yaralandı. Yaralı polislerin tedavileri sürerken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona ilişkin yaptığı açıklamada 3 polis memurunun şehit olduğunu, 8 polis ve 1 bekçinin de yaralandığını duyurdu. Operasyonda 6 DEAŞ’lı terörist etkisiz hale getirildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde hüzünlü tören
Şehit polisler Turgut Külünk, Yasin Koçyiğit ve İlker Pehlivan için Yalova Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenlendi. Törene emniyet mensuplarının yanı sıra protokol üyeleri, şehitlerin aileleri ve yakınları katıldı.
Duaların edildiği törende, şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları omuzlarda taşındı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, şehit ailelerinin acısı yürekleri dağladı.
Türkiye, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden kahraman polislerini bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla andı.
Yalova, şehit polisler, DEAŞ operasyonu, terörle mücadele, Yalova Emniyet Müdürlüğü, asayiş
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




