Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • MHP Sivas Milletvekili Adayı Dr. Volkan Uygunuçarlar Son Sürat

MHP Sivas Milletvekili Adayı Dr. Volkan Uygunuçarlar Son Sürat

volkan uygunuçarlar
x - Büyük Sivas

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2’inci sıra Milletvekili Adayı Dr. Volkan Uygunuçarlar, seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

MHP Sivas Milletvekili Adayı Dr. Volkan Uygunuçarlar Son Sürat

Sivas’ta vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP Sivas Milletvekili Adayı Uygunuçarlar, “Biz herhangi bir beklenti içerisinde olmadan ülkemizin devletimizin bekası için hiçbir menfaat gözetmeden aday olduk. Güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanlığı seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisine destek istiyoruz” dedi.

Sivas'ın 16 ilçesi ve özellikle merkezinde adım atmadık yer bırakmayan Uygunuçarlar halkın sempatisini kazanmış durumda.

Ayrıca ziyaretlerinde kendisine iletilen bir soruya Uygunuçarlar ”Allah bize kaldıramayacağımız vebali yüklemesin, bizi vebal altında ezdirmesin. Biz Ankara’ya gidiyoruz ama bir ayağımız burada olacak. Sizi Ankara’ya yormayacağız, biz burada olacağız” diye konuştu.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555